Fotók1
Fotók2
Fotók3
Fotók4
Dokumentumok
Rólunk
Tudnivalók
Minőségpolitika
Adatkezelés
Panaszkezelés
Kapcsolat
Munkatársak
Térkép
Karrier

MR Reisen - buszbérlés

Személyszállítás belföldön-külföldön, munkásszállítás, szerződéses járat, helyközi személyszállítás

ISO 9001 - minőségpolitika

Az MR Reisen Kft. folyamatosan törekszik a tevékenységeire vonatkozó piacon elért helyének megtartására és részesedésének növelésére.
Tevékenységünk középpontjában a megrendelő áll. Törekszünk arra, hogy megrendelőink igényeinek maradéktalanul megfeleljünk. Célunk továbbá megrendelőink jövőbeni igényeinek feltérképezése, az előírások maradéktalan betartása. Szolgáltatásaink minőségét ennek érdekében folyamatosan javítjuk.
A tulajdonosi cégvezetés kiemelten figyeli és követi a piaci környezet változásait, és ezek ismeretében igyekszik a cég céljait meghatározni.
Beszállítóinkkal jó partneri kapcsolatra törekszünk, igyekszünk beszállítói kapcsolatainkat erősíteni, illetve beszállítóink közül kiemelten keressük azokat, akik azonosulnak az MR Reisen Kft. által megfogalmazott célokkal.
Céljaink megvalósítására és folyamatos teljesítésére társaságunk minőségirányítási rendszert vezet be és működtet az MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszerszabvány alapján, illetve alkalmazza a folyamatos javítás eszközeit.
A vezetés minden szinten támogatja a képzést, valamint támogatja és megköveteli a folyamatos és önképzést. 
Továbbá elengedhetetlenek tartja a járműpark folyamatos fejlesztését.
Kollégáink munkavégzésének hatékonyságát, lojalitásukat, pontos munkavégzésüket kellemes munkakörnyezet biztosításával igyekszik a vezetés előmozdítani. Elvárjuk, hogy minden alkalmazott személyes tudásával és felelősségével járuljon hozzá a cég sikeréhez.
 
Az MR Reisen Kft. elkötelezett, hogy szolgáltatásait a
 

szárazföldi személyszállítás

 
tevékenységi körében megbízható minőségben úgy végezze, hogy a megrendelők maximálisan elégedettek legyenek.
 
Fontosnak tartjuk a minőség politikánk ismertetését alvállalkozóinkkal, és elvárjuk, hogy ennek megfelelően végezzék munkájukat. 
 
Pilisszentiván, 2013.03.04 
 
Márföldi Róbert
Ügyvezető